Hva er Kom deg ut-dagen?

På Kom deg ut-dagen finner du aktiviteter for små og store, over hele landet.
På Kom deg ut-dagen finner du aktiviteter for små og store, over hele landet. Foto: Marius Dalseg Sætre

Kom deg ut-dagen er Den Norske Turistforenings nasjonale turdag.

Denne dagen ønsker vi å gi deg en smakebit av friluftslivet, forhåpentligvis en smakebit som gir mersmak! Tilbudene er gratis, og i den grad det koster noe, så er prisen for aktivitetene kraftig subsidiert. Turledere og aktivitetsledere er med på alle arrangementene, vi ordner med bål og griller og vi setter opp busser der det er nødvendig. Denne dagen får du mulighet til å prøve noe du ikke har vært med på før!

Kom deg ut-dagen arrangeres av DNTs medlemsforeninger to ganger i året - i februar og september - og dermed kan du få delta i et mangfold av aktiviteter som spenner fra turer, klatring, leker og naturstier sommerstid, til aking, skileik og isfiske vinterstid.

Kom deg ut-dagen arrangeres i samarbeid med Kiwi og Norsk Tipping.

Vi gleder oss til å se deg!