Kveldsmat og lørdagskveld i Jensgurilia

5. februar kl. 17:00 - 18:30
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Utetid, Aking, Ski, Pølser, Bål
Barnas Turlag Molde, DNT Romsdal
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Molde markerer "Kom deg ut dagen", Norges nasjonale turdag i regi av DNT med utekveldsmat og lørdagskveld i Jensgurilia.

Vi tenner bål inne ved akebakken, ved "runderennsløypa" i Jansgurilia. Barnas Turlag stiller med pølser og pølsepinner.

Ta gjerne med ski og/eller akebrett, og kanskje lørdagsgodteriet.

Vær sammen med andre barnefamilier og få en liten luftetur med familien denne lørdags ettermiddagen.

Vi ønsker at alle arrangementene til Barnas Turlag skal være en mulighet for alle barn til å komme seg ut. Ha det kjekt ute og være sammen med andre.

Det koster ingenting å være med og man må heller ikke være medlem i DNT for å delta, selv om vi synes det er veldig stas om du støtter vår aktivitet ved å betale medlemskap (www.dnt.no/medlem).

Ta med:

• Egen mat som kan tilberedes på bålet dersom dere vil ha noe annet enn en pølse
  • Lørdagsgodteri
  • Drikke (varm/kald)
  • Klær etter været
  • Sitteunderlag
  • Ski/akebrett/rattkjelke

Parkering på parkeringsplassen i Jensgurilia dersom dere kommer kjørende.

Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlag arrangementer.

Velkommen!

PS: Ingen krav til påmelding, men meld deg gjerne på slik at vi har registrert deres deltakelse. Takk!

• Maria Holo Leikarnes
  • Tlf. 41553367