Juletur til Vangen skistue

Fellestur

Dato
8. desember 2021 kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100
Arrangører
Nedre Romerike Nærturgruppe, Lillestrøm og Rælingen turlag
Dette arrangementet er over!

Årets siste tur står for døren, og vi ønsker velkommen til tur onsdag 8. desember. Turen denne dagen går til Vangen skistue sør i Østmarka.

Vi møtes på parkeringsplassen ved det gule klubbhuset ved fotballbanen på Sandbekken klokken 10. Her står «Dansegledebussen» og venter på oss, og kjører oss til Bysetermosen.

Bussen denne dagen er gratis.

På Vangen skistue får vi en egen avdeling å sitte i, slik at vi kan hygge oss sammen med mat, julesang og quiz. På Vangen er det vanlig «markamat» å få kjøpt:) det betyr vafler, skolebrød, skillingsboller og påsmurte rundstykker. Det er ikke julemat å få kjøpt. Matpakken er hjertelig velkommen, men kjøp deg noe å drikke.

På denne turen er det noen viktige ting du må huske på:

  1. Du er hjertelig velkommen på tur om du er frisk. Er du syk og pjusk, så husk at det kommer flere turer siden.
  2. Du må ha med deg munnbind til buss turen.
  3. Du må ha med deg en lapp med ditt navn og telefonnummer. Dette på grunn av smittesporing. «Lappen» leverer du når du går inn på bussen. Glemmer du det, så skriver vi opp navnet ditt.
  4. Du må ha med deg en blyant/kulepenn.
  5. Du har med godt humør og sangglede, mangler du det så kommer det sikkert i dette fellesskapet.

Turen vi skal gå inn til Vangen er på gode vinterfryste stier, myrer og skiløyper. Vi skal gå ca 1 time (3km) før vi kommer til Vangen, og ca 1 time tilbake til Bysetermosen. Ha godt skotøy på bena, gjerne piggsko eller løse brodder, men det er svært lite glatt. Kun enkelte steder. Ta gjerne med deg en stav.

Vi skal reise fra Bysetermosen senest klokken 14.30 slik at vi er tilbake på Sandbekken senest 15.15.

Om du vil være med på turen, men vil kjøre egen bil så gjør gjerne det, men husk å ta med «lapp» med navn og telefonnummer.

Kjører du egen bil, så kjører du mot Oslo, over Ryen og mot Grønmo. Her tar du Enebakkveien vei 155 videre til du kommer til avkjøringen til Fjell. Det er også merket Vangen. Herfra er det bare å følge skilt til Vangen.

Da gjenstår det bare for turlederne å ønske dere hjertelig velkommen til det vi ønsker skal bli et hyggelig juleturfellesskap!