Bæretur: Julevaslutning i Alvøen

Fellestur

Dato
8. desember 2021 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Trille-Bæretur
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Trille og bæreturer passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt!

Vi avslutter trille og bæreturåret med hyggelig tur rundt Småvatnet i Alvøen. Vi går motsatt vei av det som er beskrevet. Så griller vi ved Gullaksgrind. Så ta med noe ekstra digg du kan hive på grillen og nyte.

På denne bæreturen kan de som vil trille med vogn møte til grilling og sosialisering ved Gullaksgrind ca kl 13. Da kan en selv gå en tur i område på grusvei og trille ned til lunsjkos. 

Husk gode skog og sitteunderlag. Hvis alle tar med en vedkubbe får vi et fint bål og grille på.

Oppmøte: Onsdag 8.desmber, kl.11, Alvøen Idrettspark. Stor parkeringsplasss. Sjekk skyss.no for busstransport Da må du gå i underkant av 10 min.

Trilleturleder: sarah kan ringes

94110841 

Om trille og bæreturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Generelle vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter.

Smittevern: Hold deg hjemme om du er syk. Ha god hånd og hoste hygiene. Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Bæretur: Julevaslutning i Alvøen

Trille og bæreturer passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Turene går til noen ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Sarah Oddekalv