Kom Deg Ut-helg! 28.-29. august!

28. august kl. 13:00
29. august kl. 14:00
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Barn, Telttur
Barnas Turlag Karlsøy
Ytre Troms (se kart)

Lørdag åpner teltplassen kl 13.00. og alle barn får utdelt et "Kom Deg Ut"-aktivitetshefte. Kl 15.00 spiser vi ettermiddagsmat og etterpå er det aktiviteter med fotball i ballbingen og mye annen moro. Kl 18.00 fyrer vi opp grillen og koser oss utover kvelden. Er det dårlig vær trekker vi inn i lavvoen. Søndag spiser vi frokost sammen før vi tar en Turbotur til gapahuken ved Risdalsmyra. Turbeskrivelsen dit: https://ut.no/turforslag/1112155019 . Her blir det natursti, bål og servering av varm drikke og noe å spise. Kl 13.00 pakker vi sammen og det blir utdeling av premier.

Like ved teltområdet er det et gymbygg hvor det er toalett tilgjengelig.

Ferge fra Hansnes går lørdag kl 13.15. Retur fra Vannøy søndag kl 14.30.

Påmeldingsfrist: 21. august.

PS! Det koster bare 140 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har egne unger med, så her hjelper vi hverandre med det som trengs. Turledere for denne helga er Heidi Bye og Hilde Monsen Sjåvik.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Turen er gratis for alle medlemmer av Barnas Turlag og kr. 100,- for voksen som har medlemsskap i DNT. Ikke-medlemmer: kr 100,- for barn 0-12 år og 200,- for voksen. Mat og drikke er inkludert. Nærmere informasjon og kontaktinformasjon sendes ut etter sommerferien til alle påmeldte.

Værforbehold. Litt regn tåler vi men blir det mye vind så utsetter vi.

Vi følger den til enhver tid gjeldende smittevernveileder.

Hjertelig velkommen til alle små og store!!

Kom Deg Ut-helg! 28.-29. august!

Barnas Turlag Karlsøy inviterer til ei hyggelig helg på flerbruksområdet i Vannvåg! Ta med telt, gode klær og godt humør så blir dette veldig bra :) Lørdag åpner teltplassen kl ...

Turleder:

• Heidi Bye