AVLYST!! Nisseaking i Saga

Fellestur

Dato
9. desember 2021 kl. 17:00 - 18:30
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aking, Julenisse, Bålkos, Nisseaking
Arrangører
Barnas Turlag Alta, Alta og Omegn Turlag
Turområde
Finnmarkskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

I mørketida er det flott å kunne samles i Olavbakken i Saga med flombelysning. Olavbakken ligger ved parkeringsplassen innerst på Aspemyra i Saga. Her blir det aking og bålkos, og det er mulig at julenissen kommer på besøk! Dersom barna har lyst til å kle seg ut som nisseunger, så er det bare å ta på seg en nisselue eller noe til nisseakingen :) Turlaget stiller med ved, og dere kan varme medbrakt kveldsmat på bålet. Det kan også være lurt å ta med noe å drikke, samt noe å ake på. Dette arrangementet er åpent for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer av barnas turlag. 

Påmelding via link på denne siden. Påmelding er nødvendig for at nissen kan beregne antall overraskelser. 

Koronatiltak: Alle som deltar må være friske, ikke ha symptomer på luftveisinfeksjoner og ikke være i karantene. 

Medlemskap: Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 140 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Barnas Turlag Alta/ Alta og Omegn Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, vær gjerne grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Vi spør om å få bruke bilder når vi tar de. Si ifra om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres. 

AVLYST!! Nisseaking i Saga

I mørketida er det flott å kunne samles i Olavbakken i Saga med flombelysning. Olavbakken ligger ved parkeringsplassen innerst på Aspemyra i Saga. Her blir det aking og bålkos, og ...

Kontaktinformasjon: