Gourmettur til Hallingskeid (13-17 år)

Fellestur

Fra dato
26. februar kl. 08:00
Til dato
28. februar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Hyttetur, Ungdom, Aktivitetskortet, Turkatalog2021_Ungtur
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
510
Dette arrangementet er over!

Liker du god mat, lek i snøen og bra stemning i klassisk DNT ung stil? Bli med oss på gourmettur til Hallingskeid helgen 26.-28.februar! Det blir fokus på god mat og gode naturopplevelser. 

Oppmøte: Hallingskeid togstasjon, Turlederne tar det første toget og møter deltakerne som kommer med de to andre togene på stasjonen. 

Hjemreise: Toget går fra Hallingskeid klokken 16.31 og ankommer Bergen togstasjon ca. Klokken 18:54.

Fredag: Vel fremme går vi samlet ned ca. 100 meter til hytta. På kvelden lager vi taco sammen, spiller spill og koser oss. 

Lørdag: Vi nyter dagen ute i snøen, nyter hyttelivet og alt det innebærer, før vi legger ned god innsats i en bedre  middag utover kvelden. 

Søndag: Vi spiser en god frokost, rydder ut av hytten og tar toget hjem. 

Mat: Turledere handler inn til felles middag fredag og lørdag. Vi har mulighet til å ta havregryn fra proviantlageret om noen vil ha havregrøt til frokost, men det er ikke brød der. Så ønsker du brødmat, ta med dette selv, og noe mat til togreisen. Det er heller aldri feil å ha med noe snop i tillegg ;) 

Utstyr: Fjellski, staver, skisko, sovepose/lakenpose/sengetøy, vindtett skallbekledning, ullundertøy, ullgenser, buff, lue, votter. Se turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Nærmere turen vil deltakere få tilsendt pakkeliste. 

Generelle vilkår: Les dem her.

Turledere: Ludvik Gjerde (46 80 83 43) Nina Tveite (91800740) Tuva Hjartholm (93008982)

Pris: 600 for medlemmer, 900 for ikke-medlemmer. Bli medlem her. Turen inkluderer turledelse, 2 overnattinger og middag fredag og lørdag. Brødmat må tas med av den enkelte. Sikkerhetsutstyr koordineres av turleder. Reise kommer i tillegg og må bestilles av hver enkelt turdeltager. 

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding til silje.valla@dnt.no med løpenummer på aktivitetskortet ditt.

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på epost: bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tuva Ausdal Hjartholm