Kom deg ut-dagen på Lillehammerfjellet

Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Barneaktiviteter, Familietur, Komdegut
Barnas Turlag Lillehammer, DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kom deg ut-dagen arrangeres ved Nevelvann. Dagen arrangeres av DNT Lillehammer, Fåberg Fjellstyre, Utmarkslaget, Lillehammerfjellet Tur- og Løypeselskap, Vegselskapet, Statskog, Jeger- og fiskeforeningen, Speidern og Sopp- og nyttevektsforeningen i felleskap.

Bommen ved Nordseter vil bli holdt åpen, men voksne og familier med store barn oppfordres til å gå fra parkeringen ved Nordseter.

Velkommen til fjells!

Oppmøte: Nevelvann ved Nordseter kl. 1100

Veileder: Barnas turlag Lillehammer Nina Brandsar tlf. 980 29 829 og Liv Lundstein tlf. 990 96 106

Kom deg ut-dagen på Lillehammerfjellet