KOM-DEG-UT-DAGEN-Leik og moro på Ulvåsen

Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen,
Barnas Turlag Orkla, Trondhjems Turistforening
Trøndelag (se kart)

Vi møtes kl 12 til leik og moro bak skihytta i Ulvåsen. Det blir natursti med premier og vi fyrer i bålpanna. I Ulvåsen har Orkanger Idrettsforening flotte oppkjørte løyper, her er noe for liten og stor! Ingen påmelding. Turkoordinator er Øystein Fandrem, tlf 99630187

Tidspunkt: kl 12:00
Sted: Ulvåsen

Ta med: Ski eller akebrett om du har (om ikke er en plastikkpose med hull til beina et godt alternativ), mat som kan tilberedes på bålet evt vanlig matpakke, drikke, gode og varme klær, samt det du ellers måtte trenger for å ha en god dag ute.

Vi ønsker alle små og store velkommen!

NB! Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement!

Tips til noe godt på bålet er å skjære toppen av en appelsin, graue ut fruktkjøttet, fylle halve appelsinen med sjokoladekakedeig, sette på toppen på appelsinen igjen, pakke det hele inn i aluminiumsfolie før en setter det opp i glørne til bålet. La det stå en god stund og vips så har du fått ferdig og deilig sjokoladekake i appelsinen din. Mmmmmmm!

KOM-DEG-UT-DAGEN-Leik og moro på Ulvåsen

Velkommen til skileik og andre vinteraktiviteter med Barnas Turlag Orkla på vinterens Kom deg ut dag. Vi møtes kl 12 til leik og moro bak skihytta i Ulvåsen. Det blir ...

• Barnas Turlag Orkla
  • Tlf. 99630187